ए पहुना एही मिथिले में रहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
जौने सुखवा ससुरारी में
जौने सुखवा ससुरारी में तौने सुखवा कहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
E pahunaa ehee mithile men rahun
aae pahunaa ehee mithile men rahunaa
jaune sukhavaa sasuraaree men
jaune sukhavaa sasuraaree men taune sukhavaa kahun
aae pahunaa ehee mithile men rahun
aae pahunaa ehee mithile men rahunaa
रोज सबेरे उबटन मलिके इतर से नहवाईब
रोज सबेरे उबटन मलिके इतर से नहवाईब
एक महीना के भीतर करिया से गोर बनाईब
हो एक महीना के भीतर करिया से गोर बनाईब
झूठ कहत ना बानी तनिको
झूठ कहत ना बानी तनिको मौका एगो देहूना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
नित नवीन मनभावन व्यंजन परसब कंचन थाली
नित नवीन मनभावन व्यंजन परसब कंचन थाली
स्वाद भूख बढ़ जाई सुन साली सरहज के गाली
हो स्वाद भूख बढ़ जाई सुन साली सरहज के गाली
बार बार हम करब चिरौरी
बार बार हम करब चिरौरी औरी कुछउ लेहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
Nit naveen manabhaavan vynjan parasab knchan thaalee
nit naveen manabhaavan vynjan parasab knchan thaalee
svaad bhookh baḍh jaa_ii sun saalee sarahaj ke gaalee
ho svaad bhookh baḍh jaa_ii sun saalee sarahaj ke gaalee
baar baar ham karab chirauree
baar baar ham karab chirauree auree kuchha_u lehunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa
कमला बिमला दूधमति में झिझरी रोज खिलाईब
कमला बिमला दूधमति में झिझरी रोज खिलाईब
सावन में कजरी गा गा के झूला रोज झुलाईब
हो सावन में कजरी गा गा के झूला रोज झुलाईब
पवन देव से करब निहोरा
पवन देव से करब निहोरा धीरे धीरे बहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
Kamalaa bimalaa doodhamati men jhijharee roj khilaa_iib
kamalaa bimalaa doodhamati men jhijharee roj khilaa_iib
saavan men kajaree gaa gaa ke jhoolaa roj jhulaa_iib
ho saavan men kajaree gaa gaa ke jhoolaa roj jhulaa_iib
pavan dev se karab nihoraa
pavan dev se karab nihoraa dheere dheere bahunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa
हमर निहोरा रघुनंदन से माने या ना माने
हमर निहोरा रघुनंदन से माने या ना माने
पर ससुरी के नाते पर राम के अापन जाने
पर ससुरी के नाते पर राम के अापन जाने
राम मिथिले में रहि जिहयौ यो
राम मिथिले में रहि जिहयौ यो इ सुख केहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
जौने सुखवा ससुरारी में
जौने सुखवा ससुरारी में तौने सुखवा कहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
ए पहुना एही मिथिले में रहुना
Hamar nihoraa raghunndan se maane yaa naa maane
hamar nihoraa raghunndan se maane yaa naa maane
par sasuree ke naate par raam ke aapan jaane
par sasuree ke naate par raam ke aapan jaane
raam mithile men rahi jihayau yo
raam mithile men rahi jihayau yo i sukh kehunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa
jaune sukhavaa sasuraaree men
jaune sukhavaa sasuraaree men taune sukhavaa kahunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa
e pahunaa ehee mithile men rahunaa