आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया लिरिक्स - aaj mithila nagariya nihal sakhiya lyrics in english

ravi shankar
0

  

आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया लिरिक्स


आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया ॥
Aaj mithilaa nagariyaa nihaal sakhiyaa,
chaaron doolhaa men badkaa kamaal sakhiyaa ॥

माथेमडी मोरिया कुंडल सोहे कनुआ,
कारी कारी कजरारी जुल्मी नयनवा,
लाल चंदन सोहे इनके भाल सखियां,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया ॥
maathemaḍaee moriyaa kunḍaal sohe kanuaa,
kaaree kaaree kajaraaree julmee nayanavaa,
laal chndan sohe inake bhaal sakhiyaan,
chaaron doolhaa men badkaa kamaal sakhiyaa ॥

श्याव श्याव गोरे-गोरे जुड़िया जहान है ,
अखियो ने देख ली हा सुन ली हा कान है ,
जुगे जुगे जोड़ी जिए बेमिसाल सखिया,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया ॥
shyaav shyaav gore-gore judiyaa jahaan hai ,
akhiyo ne dekh lee haa sun lee haa kaan hai ,
juge juge jodee jie bemisaal sakhiyaa,
chaaron doolhaa men badkaa kamaal sakhiyaa ॥

गगन मगन आज मगन धरतीया,
देखी देखी दूल्हा जी के सांवरी सुरतिया,
बाल वृद्ध नर नारी सब बेहाल सखियां,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया ॥
gagan magan aaj magan dharateeyaa,
dekhee dekhee doolhaa jee ke saanvaree suratiyaa,
baal vriddh nar naaree sab behaal sakhiyaan,
chaaron doolhaa men badkaa kamaal sakhiyaa ॥


जेकरा लागी जोगी मुनि जप-तप कईलन,
से ही हमरा मिथिला में ही हमारे भाईलन,
आज लोढ़ा से सैकाई इनकर गाल सखियां,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया ॥
jekaraa laagee jogee muni jap-tap ka_iilan,
se hee hamaraa mithilaa men hee hamaare bhaa_iilan,
aaj loḍhxaa se saikaa_ii inakar gaal sakhiyaan,
chaaron doolhaa men badkaa kamaal sakhiyaa ॥

आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया ॥
aaj mithilaa nagariyaa nihaal sakhiyaa,
chaaron doolhaa men badkaa kamaal sakhiyaa ॥



आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया भजन वीडियो: राजन जी महाराज 

एक टिप्पणी भेजें

0टिप्पणियाँ
एक टिप्पणी भेजें (0)
6/column/recent
To Top